AKSARAY / MERKEZ - Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulu

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  kapsamında öğrencilerimiz "İstiklal Marşı Nedir?" konulu video hazırladılar. 12 Mart 1921 tarihinden bu yana bayrağımızı ve hürriyetimizi ebedileştiren İstiklal Marşı' mızın kabulünün 103. yılında; vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ruhunun en yüce destanı olan İstiklal Marşı'mızı kahraman ordumuza armağan eden milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve rahmetle anmanın onurlu sevincini bizlere yaşattılar. Mehmet Akif ERSOY'u iyi bilmek, bütün yönleriyle şahsında topladığı milli mücadele ruhunu yakından tanımak amacıyla öğrencilerimizin hazırlamış olduğu video ile sahip olduğumuz bu anlamlı marşımızın büyüsüyle bir kez daha gururlandık. Çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İstiklal Marşı Nedir? Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız.

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 11:49 - Görüntülenme: 71