AKSARAY / MERKEZ - Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulu

8-14 MART BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

Evrenin veya olayların bir bölümünü ele alıp, çeşitli metotlardan yararlanarak gerçeğe uygun bilgiler elde etmeye bilim denir. Bilim alanlarında elde ettiğimiz bilgilerin, uygulamaya konulmasına teknoloji denir. Bu bilgilerden yararlanarak telgraf, telefon, radyo, televizyon, telsiz gibi araçların yapılması teknolojidir.

İnsanın yaşamını bu denli etkileyen, ufkunu açan, uygarlığı hızla geliştiren bilim ve teknolojinin önemi üzerinde durmak için okullarda her yıl 8-14 Mart tarihleri arasında kalan hafta bilim ve teknoloji haftası olarak kutlanmaktadır. Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okul panomuz öğrencilerimiz tarafından düzenlendi. Çalışmada emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 13:23 - Görüntülenme: 51